Påmelding til ny sesong

Postet av KIL Turn den 19. Jul 2019

Vi har nå åpnet for påmelding for nye turnere til høstsemesteret!

For å melde på må du gå inn på hjemmesiden vår www.kilturn.no, under arkfanen Bli medlem. Her finner du link for å melde inn.

Vær oppmerksom på at det er utøveren som skal meldes på, og at du ikke skal velge tropp i påmeldingen. Det gjør vi når vi melder de inn. Vær også nøye med å skrive inn korrekt epostadresse, da informasjon om innmeldingen og faktura vil bli sendt til den epostadressen du oppgir.

Påmeldingene vil bli behandlet i begynnelsen av august, og du vil motta epost fra oss når vi har behandlet den. 

Vi starter opp høstsemesteret i uke 36. Informasjon om tropper og treningstider finner du i kalenderen på hjemmesiden vår. For å få frem informasjon om troppene klikker du på den aktuelle troppen i kalenderen.

Nytt fra høsten er at vi vil dele hall og ha et tett samarbeid med Crystal Cheerteam. Det vil være muligheter for å prøve både turn og cheerleading for de som ønsker det. Informasjon om cheerleading får du ved å kontakte Crystal Cheerteam på epost: crystalscheerteam@gmail.com.


OBS! Alle som hadde plass på turn før sommeren, har automatisk plass til høsten og trenger ikke melde inn på nytt. Dersom du ikke ønsker å beholde plassen, må du gi beskjed på epost til kilturn@gmail.com.


Vi gleder oss til ny sesong, og ønsker nye og tidligere medlemmer velkommen!Høsten 2019

Postet av KIL Turn den 3. Jul 2019

Nå begynner kalenderen for høsten 2019 å bli klar.

Kalenderen på hjemmesiden er nå oppdatert, og første treningsdag blir mandag 2. september.

Vær oppmerksom på at barna bytter tropp til høsten, slik at for å finne riktig tropp, må du gå inn i kalenderen og klikke på de forskjellige troppene for å få opp informasjon om troppen.

Alle som ikke sender en epost til kilturn@gmail.com og melder seg ut, har automatisk plass til høsten.


Hvis noen synes det høres spennende ut med cheerleading, er de velkomne til å ta kontakt med Renate på epost crystalscheerteam@gmail.comPraktisk informasjon til BKTS

Postet av KIL Turn den 5. Jun 2019

Nå nærmer det seg med stormskritt! Utøverne våre øver om dagen, og både de og vi gleder oss veldig til å ønske 600 andre utøvere, trenere og voksne som skal overnatte på KUSK hjertelig velkommen til Kongsvinger! 

Her kommer informasjon som gjelder for KIL Turn sine utøvere.

OBS!
For at vi skal kunne fordele klubbene best mulig på rommene på KUSK, trenger jeg tilbakemelding fra dere alle sammen om barnet deres skal overnatte på KUSK eller ikke.
Send meg en epost INNEN mandag 10. juni! 


Denne informasjonen og programmet har også blitt sendt på epost til de som er påmeldt. Dersom du er påmeldt og ikke har fått epost, så ta kontakt!

Praktisk informasjon BKTS KIL Turn 2019.pptx

Program BKTS.pdf

Klubbdager hos NyeSporten

Postet av KIL Turn den 15. Mai 2019

Vi har avtalt klubbdager hos Nye Sporten på Kongssenteret uke 21 (20. - 25. mai).

Dersom noen av deltakerne på BKTS ønsker å kjøpe defileringsdress, eller noen av utøverne våre generelt ønsker trenings t-skjorte eller overtrekk er det lurt å passe på denne uka.

Disse dagene har KIL Turn 30 % rabatt på defileringsdresser (overtrekksdresser). 

Prisene uke 11 er som følger:

Bukse jr.              kr. 369,-

Bukse sr.             kr. 399,-

Trykk bukse (navn på ene benet) kr. 50,-


Genser jr.            kr. 469,-

Genser sr.           kr. 499,-

Trykk genser (navn på rygg) kr. 100,-


T-shirt                 kr. 299,-

Trykk t-shirt (navn på rygg) kr. 100,-


Husk på at dette kun er et tilbud. Det er ikke noe krav om å kjøpe. 

Deltakerne på BKTS, kan fint stille i røde gensere og svarte bukser under defileringen. Det er ikke noe krav om å kjøpe noe.Nytt medlemsregister

Postet av KIL Turn den 30. Apr 2019

Norges Gymnastikk og Turnforbund (NGTF) har vedtatt at alle turnklubbene i Norge skal bruke samme medlemsregister, noe de ikke gjør i dag.

Fra nyttår bytter vi derfor medlemsregister. Før dette kan settes i gang, er det ganske mye som må på plass.

Alle medlemmer vil derfor motta en e-post fra Norges Idrettsforbund (NIF) hvor dere må samtykke i at dere fortsatt skal stå registrert som medlem hos oss. Denne e-posten kommer allerede nå i mai.

Når det gjelder nytt medlemsregister, vil ikke dette ha noen betydning for dere som allerede er medlemmer. Det blir bare enklere for KIL Turn å ha oversikt og kontroll.

Vi beklager bryderiet.Levert av IdrettenOnline