Treninger framover

Postet av KIL Turn den 25. Jan 2021

Ettersom større leveranser av vaksiner til Kongsvinger kommune vil ta lengre tid enn det som var forutsatt,  har de ikke behov for å ta i bruk Holthallen til massevaksinering ennå. Vi har derfor fått klarsignal på at vi kan trene i Holthallen inntil videre.

Vi må imidlertid være forberedt på å pakke og flytte på kort varsel.

Det vil si at inntil videre så følger vi oppsatt timeplan, og fortsetter å trene i Holthallen.

Timeplanen ligger i kalenderen på hjemmesiden, og treningstidene er de samme som tidligere. Det vil si de tidene dere har fått oppgitt i e-posten med informasjon som ble sendt ut for vårsesongen 2021.

0 Kommentar

Treningene åpner igjen fra torsdag

Postet av KIL Turn den 19. Jan 2021

I går åpnet Regjeringen for at barn og unge kan trene igjen fra 20. januar.

Vi åpner for treninger i Holthallen igjen i perioden torsdag 21. januar til og med onsdag 27. januar.


Ettersom kommunen skal bruke Holthallen til massevaksinasjon, trenger vi torsdag og fredag neste uke til å pakke sammen utstyr og rydde.

Det blir derfor ikke treninger disse dagene.

Det vil bli treninger fra 1. februar. Nærmere informasjon om dette kommer så fort vi har alle detaljer på plass.


 


0 Kommentar

Oppdatering vårsemesteret 2021

Postet av KIL Turn den 14. Jan 2021

Vi jobber nå, sammen med kommunen og flere andre idrettslag, med å få på plass de siste bitene i et ganske stort puslespill.

Det som er sikkert, er at vi skal få til treninger denne sesongen også.


Ettersom Regjeringen kommer med oppdateringer og nye restriksjoner etter helgen, kan vi ennå ikke si noe om når vi får starte opp.


Vi kommer tilbake med mer informasjon når det er noe nytt.0 Kommentar

Massevaksinering i Holthallen

Postet av KIL Turn den 8. Jan 2021

Som dere kan se i media i dag, har kriseteamet i kommunen gitt oss tydelige signaler på at de vil ta i bruk Holthallen til massevaksinering i perioden 1. februar til 31. mai. Kommunen må i den perioden ta høyde for å vaksinere flere hundre personer daglig, noe som vil bety at vi ikke kan ha noen turnaktivitet i Holthallen hele vårsemesteret. 

Vi hadde torsdag kveld møte med representanter fra kommunen og Kongsvinger Idrettsråd. I møtet hadde vi god dialog, og diskuterte alternative løsninger for å unngå at KIL Turn må stenge helt ned. Det har i dag også vært befaring for å se på om vaksineringen kan gjøres andre steder enn i Holthallen. Ingen ting er helt avklart ennå, men det må tas en avgjørelse i løpet av kort tid.

Styret i KIL Turn reagerer sterkt i forhold til de store konsekvensene en eventuell nedstengning vil få for oss, og vi har skrevet brev til kommunen og forklart hvilke store konsekvenser dette vil ha for klubben vår, og bedt om at de endrer beslutningen sin. 
Idrettsrådet i Kongsvinger har også skrevet brev til kommunen om dette.

Begge disse brevene ligger offentlig i postjournalen til kommunen i dag, dersom noen ønsker å lese dem.


Vi vil holde dere oppdaterte på hva som skjer, og vi har som mål å unngå en total nedstengning.0 Kommentar

GODT NYTT ÅR

Postet av KIL Turn den 28. Des 2020

Vi nærmer oss slutten av et spesielt år, også for KIL Turn

Vårsesongen ble veldig mye kortere enn vi hadde ønsket oss, mens høstsesongen gikk omtrent som normalt for de aller fleste troppene. 


KIL Turn har gjennom hele 2020 vært av de heldige klubbene som har beholdt så godt som alle medlemmene, og vi setter veldig stor pris på at dere fortsatt ønsker å møte på trening. 

Ønsket vårt for 2021 er at alle treninger kan gå som planlagt, og at vi kan begynne så smått og konkurrere litt igjen. Smittevernreglene vil nok gjelde et langt stykke inn i året, men vi har fått så gode rutiner på vasking av utstyr og kontaktflater, spriting av hender og å holde avstand at det er ikke noe problem.


Vi ønsker å takke dere alle sammen for at dere er med oss og tar smittevernet på alvor slik at vi kan holde åpent, og gjør det så trygt som mulig å møte på trening.

Vi ønsker også å takke dere alle sammen for at dere stiller opp på dugnader. På det viset bidrar dere til at vi blant annet har økonomi til å opprettholde alle tropper, og at vi fortsatt kan ha en like stor trenerstab. 


Styret i KIL Turn ønsker alle sammen et riktig godt nytt år, og ønsker alle velkommen tilbake i 2021!
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline