GODT NYTT ÅR

Postet av KIL Turn den 28. Des 2020

Vi nærmer oss slutten av et spesielt år, også for KIL Turn

Vårsesongen ble veldig mye kortere enn vi hadde ønsket oss, mens høstsesongen gikk omtrent som normalt for de aller fleste troppene. 


KIL Turn har gjennom hele 2020 vært av de heldige klubbene som har beholdt så godt som alle medlemmene, og vi setter veldig stor pris på at dere fortsatt ønsker å møte på trening. 

Ønsket vårt for 2021 er at alle treninger kan gå som planlagt, og at vi kan begynne så smått og konkurrere litt igjen. Smittevernreglene vil nok gjelde et langt stykke inn i året, men vi har fått så gode rutiner på vasking av utstyr og kontaktflater, spriting av hender og å holde avstand at det er ikke noe problem.


Vi ønsker å takke dere alle sammen for at dere er med oss og tar smittevernet på alvor slik at vi kan holde åpent, og gjør det så trygt som mulig å møte på trening.

Vi ønsker også å takke dere alle sammen for at dere stiller opp på dugnader. På det viset bidrar dere til at vi blant annet har økonomi til å opprettholde alle tropper, og at vi fortsatt kan ha en like stor trenerstab. 


Styret i KIL Turn ønsker alle sammen et riktig godt nytt år, og ønsker alle velkommen tilbake i 2021!





NY SESONG - VÅREN 2021

Postet av KIL Turn den 8. Des 2020

Høstsesongen 2020 ble avsluttet som planlagt 4. desember. Den ble dessverre litt mer amputert enn vi hadde ønsket, men vi er likevel fornøyde med at alle barna har fått trent nesten hele sesongen.

Vi gjør nå klar for vårsesongen 2021, og håper at den kan gå tilnærmet som vanlig.


Vi minner om at alle som hadde plass på høsten 2020 automatisk har plass våren 2021. Dersom dere ikke ønsker å beholde plassen, må dere sende skriftlig oppsigelse til kilturn@gmail.com.

Alle beholder plassen i den samme troppen som under høstsesongen. Det er ingen som bytter tropp etter nyttår.

Alle som har plass vi motta e-post med informasjon fra oss i løpet av desember.

Treningstidene er også de samme som i høst. Kalenderen på hjemmesiden er oppdatert med treningstider, og vi starter opp fra og med 11. januar 2021. 

Toddlergruppene har litt kortere sesong, så de starter opp fra 1. februar 2021.


Vi tar nå også imot nye påmeldinger. De vil bli behandlet i løpet av desember, og alle vil motta en e-post med informasjon fra oss når vi har behandlet innmeldingen. 


KIL Turn følger selvsagt de smittevernrådene som til enhver tid gjelder i forhold til barneidrett, slik at det skal være så trygt som mulig å møte på trening.


Dersom dere har spørsmål, finner dere veldig mye informasjon på hjemmesiden vår www.kilturn.no. Skulle det være noe mer dere lurer på, er det fint om dere sender en e-post til kilturn@gmail.com. Det kan bli litt mye innimellom når foreldrene til rundt 300 utøvere sender spørsmål på privat Messenger.






Skal du kjøpe juletre i år?

Postet av KIL Turn den 2. Des 2020

KIL Turn selger i år juletrær i samarbeid med Byen Vår og Opaker Gård.

Dette er lokale, økologiske kvalitetstrær til en rimelig penge!


Fra 13. - 23. desember finner du oss på Rådhusplassen, hvor du kan velge ditt eget juletre.

Dersom du ikke ønsker å komme til Rådhusplassen, kan du allerede nå forhåndsbestille juletre av oss. Du oppgir bare hvor høyt tre du vil ha, så plukker vi ut et flott tre til deg! Det er selvsagt mulig å forhåndsbestille helt fram til lille julaften.

For å forhåndsbestille, sender du en e-post til kilturn@gmail.com, og oppgir hvor høyt tre du vil ha, og om du ønsker det tilkjørt. Husk adresse og telefonnummer dersom du vil ha det levert.


Vi kjører treet hjem til deg for kr. 100,- hvis du ønsker det. Det gjelder uansett om du forhåndsbestiller eller møter opp på salgsplassen.


Mangler du juletrefot, selger vi også lekre juletreføtter som er enkle å montere.


For hvert tre vi selger går en del av summen direkte til KIL Turn. 

Vi oppfordrer alle som har tenkt å kjøpe juletre i år til å kjøpe et lokalt kvalitetstre, og samtidig støtte KIL Turn!


Vi vil selvsagt ivareta smittevernet, og oppfordrer alle som kommer til å følge smittevernreglene.

Vi ønsker alle velkommen til en god handel!


Priser juletre 2020 Opaker Gård_salgssted KONGSVINGER.pdf