Påmelding til BKTS for trenere

Påmelding til BKTS for trenere

Arrangør: KIL Turn
Påmeldingsfrist: 20.04.2020 07:00:00

Tid


Pris

Påmelding fra kr 200,-

Beskrivelse

Påmelding for alle som skal være med som trener på BKTS


Nes Sportsklubb turngruppa fyller 50 år i år, og markerer det med å arrangere BKTS. Stevnet arrangeres på Stavsjø. 

Stevnet går over 2 dager, 13. og 14. juni. Overnatting blir på Nes Ungdomsskole, barneskole og barnehage.


Dette er et stevne for alle barn fra Tropp 1 og eldre.

Bindende påmelding innen: 19. april 2020


Det som er nytt i år, er at Basismesterskapet utgår. Det har tidligere vært mye venting, og man ønsker at flest mulig skal være i aktivitet. I stedet for Basismesterskap, vil det derfor bli Idrettens grunnstige, løyper hvor alle har mulighet til å delta. Idrettens grunnstige  er et konsept fra Norges Gymnastikk og turnforbund (NGTF). Du kan lese mer om Idrettens grunnstige her: https://gymogturn.no/grener-og-aktiviteter/for-barn-og-unge/idrettens-grunnstige/ . På stevnet vil det være to løyper, en for nybegynnere og en for viderekommende. 


KIL Turn dekker deltakelse for trenere som melder seg på som trener. Du velger da faktura som alternativ ved betaling, og setter fakturaadresse til kilturn@gmail.com


Vær oppmerksom på at dersom du melder deg på som utøver (for å få medalje e.l.) må du betale påmeldingen selv. Du må da melde deg på som utøver på det andre arrangementet.

Det er ønskelig at det er med trenere fra alle tropper, slik at alle utøvere har noen kjente trenere med seg, fortrinnsvis hovedtrener.


Innbydelsen ligger ute på Gym og turn sine sider. Dere finner den her: https://gymogturn.no/arrangement/barnekretsturnstevnet-innlandet-nes-2/Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra KIL Turn

Levert av IdrettenOnline