PÅMELDING:

Påmelding gjøres via denne linken til Norges Gymnastikk- og Turnforbund (NTGF):


http://medlem.gymogturn.no/portal/page/portal/gt_utv/gt_bli_medlem?p_o3_pk_id=194VÆR OBS PÅ DETTE VED PÅMELDING:

 

1. Fødselsnummer må skrives riktig! dato.mnd.år for eksempel. 11.05.2011.  Det må være punktum mellom og hele årstallet.


2. Du skal ikke velge tropp! Dette gjør vår medlemsansvarlig når vi mottar påmeldingen. 


3. Hvis du bruker mobiltelefon eller nettbrett til påmeldingen, kan skjermen være for liten for innsendingen. Du opplever da å få opp en grå skjerm over innmeldingsskjema når du trykker send. Hvis du drar skjermen litt mot venstre vil du se en rute til høyre hvor det er spørsmål om å sende inn uten å velge parti. Du må trykke ja her for å få sendt inn skjemaet riktig

 

4. Det er mange bokser som må fylles ut Mange glemmer f.eks. å føre inn epost-adresse for faktura. De små røde stjernene som viser hvor en er nødt til å føre inn informasjon er ganske små. Derfor overser mange mye av det de er nødt til å føre inn. Pass på at du har ført inn informasjon alle steder du ser en liten rød stjerne 


5. Dersom du synes det er greit at vi tar bilder/filmer av ditt barn til bruk på vår hjemmeside og på Facebookgruppene til de forskjellige troppene (spesielt aktuelt ved oppvisninger og avslutninger), må du krysse av for det. Dersom du ikke krysser av, har vi ikke lov til å ta bilder/filmer av ditt barn. 


6. Hvis du fremdeles synes det er vanskelig å sende inn skjema kan du sende oss en melding ved å trykke på fanen "kontakt oss" i menyen her på hjemmesiden. Da vil vi svare så fort vi har muligheten.


OBS!

 

Alle nye påmeldinger vil bli behandlet fra og med desember 2019

 

Når du er godkjent som medlem vil du motta e-post med brukernavn og passord til medlemssidene.

Vær nøye med å fylle ut feltene. Vær ekstra nøye med å fylle ut korrekt e-postadresse. Faktura kommer på e-post, så pass på at dette er en e-postadresse som sjekkes jevnlig.

Når du har fått plass på en tropp, vil du motta en epost med informasjon om troppen.

Dersom troppen du tilhører er full, vil du motta en epost med informasjon om hvilket nummer du har på venteliste for å komme med på troppen.

Som utøvende medlem i Kongsvinger IL Turn forplikter du deg til å betale:
- Medlemskontingent
- Treningsavgift for partiet/partiene du er påmeldt
- Administrasjonsgebyr på faktura (for tiden kr 20,-)

Vi forventer også at alle foreldre stiller til foreldremøtet som avholdes ved oppstart av hvert nytt semester og er valgbar som foreldrekontakt, samt at man deltar ved dugnader og når det er behov for kaffekoking og kakebaking. Da spesielt ved juleoppvisning og sommeravslutning
Levert av IdrettenOnline