ETT SKRITT NÆRMERE LANDSLAGET

Postet av KIL Turn den 24. Mai 2022

Under NM i mars, ble Sigmund Helgedagsrud lagt merke til av landslagssjefen i troppsgymnastikk. Etter å ha jobbet hardt og sendt inn en del filmer, ble han tatt ut til bruttolandslaget for junior menn.

For å komme med på nettotroppen og videre uttak til de endelige troppene som deltar i EM i Luxembourg i september, må han gjennom samlinger med de 33 andre som er tatt ut til bruttolaget. Her må han kjempe om en av 20 plasser på nettotroppen.

 

Helgen 13. – 15. mai var første samling.

Sigmund viste tydelig at han har jobbet hardt og målrettet. Han fikk vist fram mye, jobbet veldig bra og fikk gode tilbakemeldinger på samlingen.

Dette resulterte i at Sigmund kom gjennom nåløyet, og er tatt med til neste samling som er i juli. Uoffisielle tall sier at det var åtte gutter som ikke kom med videre.

 

Sigmund er nå tatt med i det som kalles Netto B tropp i junior menn.

Etter samlingen i juli vil det endelige landslaget for EM 2022 tas ut. Landslaget skal bestå av 15 gutter + 3 reserver og 2 nettoreserver («hjemmereserver» som må holde seg klare hjemme dersom det blir behov).

 

For trenerne som er med Sigmund, gir dette også ny og nyttig erfaring og læring.  

 

KIL Turn er stolte av den jobben Sigmund har gjort, og det engasjementet han viser.



TURNOPPVISNING

Postet av KIL Turn den 9. Mai 2022


ENDELIG kunne KIL Turn komme ut av hallen igjen for å vise fram hva de flotte utøverne våre jobber med på treningene.

Nå er det lenge siden sist, både fordi vi ikke har kunnet reklamere så mye, siden vi har hatt ventelister for å få plass hos oss, og fordi Korona har satt stopper for mye de siste to årene. Men nå ser vi at vi kan klare å tilby plass til flere, og da var det ekstra morsomt å ha litt show.


I et aldeles strålende vær hadde vi to turnoppvisninger på torget under Kongsvingermarken i helga.

Vi synes det er utrolig morsomt at alle aldersgrupper var med, fra de minste toddlerne til seniorene på Konkurransepartiet. Da fikk vi vist frem hele spekteret av hva vi kan tilby, og hvor flinke alle sammen er!

Publikum stilte opp på begge oppvisningene, og var engasjerte med klapping og imponerte tilrop.

 


En takk til ByenVår som ga oss plass til å kunne ha oppvisninger. Takk også til sjauerne som velvillig stiller opp hver gang vi spør. Det hadde ikke blitt noen oppvisninger uten dere!


Imens vi var borte, hadde en gruppe av foreldrene på Tropp 1 vaskedugnad i hallen. En flott gjeng som benyttet dugnaden til litt sosialt med kaffe og kake. Det var så hyggelig å komme tilbake til en ren og flott hall!