Barnekretsturnstevne BKTS 2019

Postet av Heidi Stenmyren den 19. Jun 2019

Med rundt 700 påmeldte var vi klare for en skikkelig turnfest på Kongsvinger!

Etter innsjekk og litt lunsj, var alle klare for åpningsshow i strålende vær på Skansesletta. Der fikk vi oppvisning av noen av danserne fra Jump Dansestudio og noen av KIL Turn sine utøvere.

Etter åpningsshowet var det klart for skramletog gjennom Kongsvingers gater. Det var MYE lyd i gjengen, og de hørtes på lang avstand. 

Skramletoget gikk til Byparken hvor det var gjort klart til basismesterskap. De vanskeligste øvelsene i år var nok hoppetau og rockering, men alle lagene la inn en kjempeinnsats og kom seg fint i mål!

Litt dramatikk ble det også når det kom en virvelvind og dro avgårde med teltet til speakerbua, men ingen ble skadet - bortsett fra kanskje litt solforbrenning.

Etter basismesterskapet gikk alle tilbake til Kongsvinger ungdomsskole (KUSK) og fikk servert middag fra Pizzabakeren. 

KUSK har skoforbud inne, og alle var flinke og overholdt forbudet - det var til tider litt kaos i inngangspartiet, men tatt i betraktning antallet deltakere og sko, gikk det utrolig bra!

Etter middag var det noen planlagte aktiviteter som svømmedisco, fotball, basketball og volleyball, men også åpent for frilek eller avslapping, før alle gikk til ro etter en lang, varm og fin dag.


Ettersom værmeldingen for søndagen var veldig usikker i forhold til regn, ble avgjørelsen om å flytte søndagens arrangement innendørs enkel. Vi tok ikke sjansen på å måtte avlyse to år på rad. 


Søndag morgen etter frokost, gikk lagene puljevis til Kongsvinger Ishall for trening.

Hovedtribuna i ishallen fylte seg raskt, og for å få plass til alle tilskuerne måtte vi ta i bruk utøvertribuna i tillegg. Det medførte at alle utøverne ikke fikk plass på tribuna, men de som ville se på fant plasser rundt omkring ellers så det løste seg.

Det var ei lang og flott rekke utøvere og trenere i tillegg til kretsstyret, Kongsvinger skolekorps og Brandval skolemusikk, som kom marsjerende inn under defileringen.

Jeanette Wangerud og Wenche Marie Michaelsen fra kretsen delte ut medaljer og merker for 7, 8, 9 og 10 års deltakelse.

Som tidligere år, var det mange kreative, spektakulære og flotte turnshow av klubbene. Det er alltid like morsomt å se hva alle har klart å få til!

Avslutningsvis ble stafettpinnen sendt videre fra styreleder i KIL Turn, Gry Høgberg, til neste års arrangør, som er Nes Sportsklubb. 

Smurfene fra KIL Turn har hatt ei morsom, slitsom og minnerik helg, og gleder seg allerede til neste års BKTS!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.