Velkommen til høstsemesteret

Postet av Heidi Stenmyren den 2. Sep 2019

Denne uka starter alle troppene opp med treninger, og vi ønsker alle velkommen!


Her kommer litt viktig informasjon:

Betaling: Alle nye utøvere har fått faktura på medlemskontingenten (kr. 100,-). I begynnelsen av oktober blir faktura for treningsavgift sendt ut. Fakturaene blir sendt til den e-postadressen dere oppga når dere sendte inn innmeldingen, så husk å sjekke e-posten deres!

Fravær: Alle utøvere som har to treningsdager kan velge å bare møte den ene dagen. Plassen er deres, og prisen er den samme uansett. Det er viktig at alle som ikke kan møte på trening gir beskjed til trenerne i den riktige Facebookgruppa, slik at trenerne kan legge opp treningen ut fra hvor mange barn som møter.

Treningen: Alle utøvere skal møte opp i garderoben og blir hentet der av sine trenere. Kun utøvere som har trening skal oppholde seg i hallen. Alle som har hår til skuldrene eller lenger skal ha håret oppsatt i strikk. Alle smykker skal tas av før trening. Utøverne skal ikke ha på løse, flagrende klær, eller korte topper som viser mage. Vi har mobiloppbevaring inne i hallen, da garderobene ikke er trygge for oppbevaring av verdifulle gjenstander.

Fotografering: Det er viktig å spørre før man tar bilder. Vi har mange utøvere som ikke ønsker at det skal tas bilder av de! Vi følger Idrettsforbundets retningslinjer for publisering av bilder. Vi henviser til hjemmesiden vår for mer informasjon: http://www.kilturn.no/p/30850/retningslinjer-for-publisering-av-bilder-og-film


Ha respekt for trenerne og hverandre :-)


PS! 

Vi mangler fortsatt 9 av de gule arrangør t-skjortene fra BKTS. Vær snill å ta de med i hallen så fort som mulig! 


Vi gleder oss til en flott sesong!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.