God jul og godt nytt år

Postet av Heidi Stenmyren den 9. Des 2019

Da har vi avsluttet høstsesongen med et flott juleshow!


Tusen takk til alle dere som stiller opp til dugnad, og gjør at arrangementene våre blir så bra! Vi kunne ikke klart det uten dere.

I tillegg er dere utrolig flinke til å stille opp som publikum. Vi som stod nede på golvet i går, sa det at KIL Turn bør få nytt slagord etter både BKTS og juleavslutningen: "KIL Turn, vi fyller haller". Det er et luksusproblem når tribunene blir så fullsatt. Vi vil vurdere en annen løsning neste arrangement, slik at alle som ønsker det skal få sitteplasser.


Dette bildet er tatt før alle hadde kommet inn, og mange fortsatt stod i kø ute.


Avslutningen startet som alltid med høytidelig innmarsj og oppstilling.


Før pause fikk vi se de yngste utøverne våre - toddlerne, som er 2 og 3 år - startet ballet. Etter de kom Gymlek1 og Gymlek2, Tropp 1 og Tropp 2, før Konkurranse Rekruttene avsluttet til pause.


Og jammen kom ikke nissen også! Denne gangen i form av Sparebankstiftelsen som kom med en gavesjekk på kr. 80 000,- til oss! 

Denne gavesjekken er øremerket innkjøp av noe vi har ønsket oss veldig lenge, og som nå er det siste utstyret vi mangler for å være fullt utstyrt i forhold til konkurranseturning, nemlig en tumblingbane.


Etter pause fortsatte underholdningen i form av Tropp 3, Tropp 4, Tropp 5, Salto, Aspirant og til slutt Konkurransepartiets juniorer og seniorer. 

Sistnevnte med en utrolig rørende forestilling om vennskap, samhold og det å gjøre hverandre sterke. Det er det teamgymnastikk og KIL Turn handler om.Nå tar vi en vel fortjent juleferie, og KIL Turn ønsker alle ei riktig god og fredfull jul. 

Vi håper å se alle på plass igjen i 2020, klare for nye utfordringer!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.