NM NASJONALE KLASSER KVINNER, MENN OG MIKS JUNIOR 2023

Postet av Heidi Stenmyren den 14. Mar 2023

Vi er nå ferdig med to av norgesmesterskapene for juniorene i 2023; kvinner, og miks og menn, og vi er veldig stolte av alle som har vært av gårde, og alt de har bidratt med!

 

NM NK kvinner i Holmen 11. – 12. februar

Vi reiste med ni jenter til Asker, seks av dem hadde ikke vært i mesterskap før. Et veldig ungt og lovende lag. Jentene imponerte stort med det de viste fram i NM kvalifiseringen.

Målene og forventningene før konkurransen, var å skape erfaring og å ha det morsomt.

Jentene leverte strålende, og var ikke langt unna finalene i hverken tumbling eller trampett. De følger også KIL Turn sin tradisjon med høye karakterer for utførelsen av øvelsene (E-karakter).

 

NM NK miks og menn i Stjørdal 11. -12. mars

Til Stjørdal reiste vi med ti jenter og fire gutter. Vi stilte med to miks lag i trampett og tumbling, og ett lag i frittstående.

Utøverne gjør en kjempejobb, og kvalifiserer to lag til NM finalen. Ett lag i trampett, med en 6. plass i kvalifiseringen, og ett lag i tumbling, med en 7. plass i kvalifiseringen. Flere utøvere kjørte nye øvelser, og fullførte de med glans! Også her får vi høye karakterer for utførelse.

I frittstående holdt det dessverre ikke helt til finalen, men utøverne gjorde en veldig bra jobb, og danset nydelig.

 

I NM finalen holdt vi oss stort sett til samme planen som i kvalifiseringen, med noen små justeringer. Utøverne gjorde en fantastisk jobb, og det resulterer i at vi er det 6. beste laget i Norge i trampett, og det 10. beste laget i Norge i tumbling junior miks!

Her skal det også sies at vi konkurrerer mot store klubber som har fulltidsansatte trenere, egne haller og grop fasiliteter. Dette er en fantastisk sterk prestasjon av KIL Turn!

 

Vi viser oss fram som en klubb som setter samhold og inkludering høyt, og det viser vi også ved at alle utøverne var med på innmarsjen i NM finalen, og alle utøverne var med på lagene som var ute på golvet i finalen, selv om ikke alle deltok på de lagene som kvalifiserte seg. Vi reiser som ett stort lag, KIL Turn. Heiagjengen på tribunen fortjener også en stor takk! Alle er med og heier på konkurrerende lag, vel så mye som på egne lag.

 

Det er alltid like hyggelig å reise på tur med disse utøverne. Vi har alltid mye latter og moro, og vi skaper opplevelser sammen!

 

KIL Turn vil gjerne sende en stor takk til Guro og Kine fra Ørland Turnforening som stilte opp med utlån av bil og «privat taxi» til og fra bankett på lørdag, og til hallen på finaledagen. Vi stiller gjerne opp og gjengjelder tjenesten ved en senere anledning!

En stor takk også til foreldrene på troppen som alltid stiller opp og kjører, og hjelper til der det trengs underveis!

 

Trenere og klubben er veldig stolte av prestasjonene til alle utøverne disse to helgene!

 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.