NM NASJONALE KLASSER SENIOR

Postet av Heidi Stenmyren den 31. Mar 2023

Vi reiste til Drammen med 15 utøvere for å konkurrere med lag i klassene for kvinner, herrer og mikslag.

KIL Turn deltar i NM for seniorer for andre gang, og har et veldig ungt seniorlag. Man kan delta som senior fra det året man fyller 16 år, og gjennomsnittsalderen på vårt lag var 16,4 år. Vi konkurrerte mot flere lag med voksne utøvere.

 

Kvinnelaget vårt gjorde en veldig bra gjennomført konkurranse, og fikk gode poengsummer.

Dessverre fikk vi en skade på en av guttene dagen før vi reiste, og klarte derfor ikke å stille med fullt lag i herrer. Guttene ble enige om at de ville delta uansett, selv om det gir trekk i poengene når man deltar med en utøver for lite.

Guttene turnet opp mot sitt beste, og fikk veldig gode poengsummer til tross for trekkene.

 

Mikslaget i tumbling stod for den beste plasseringen. En veldig god kjøring i tumbling plasserte dem på øverste halvdel av resultatlista.

 

I denne konkurransen var det mange klubber som hadde slått seg sammen, og samarbeidet for å kunne stille lag. Det var mange sterke lag, med opptil flere landslagsutøvere og landslagstrenere.

Vi konkurrerer mot store klubber som har helt andre mål og satsinger enn oss. Vårt mål er å ha det morsomt og gjøre vårt beste. Vi deltar som eneste klubb uten egen hall med gropfasiliteter og uten heltidsansatte trenere.

Vi er kjempefornøyde med å konkurrere helt oppe mot pallplasseringer i enkelte av øvelsene, og reiser hjem med gode erfaringer og mye latter i bagasjen.

Og som alltid har vi en super heiagjeng på tribunen! En stor takk til alle sammen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.