Kongsvinger Mesterskapet (KM) 2023

Postet av Heidi Stenmyren den 31. Okt 2023

Lørdag skulle alle konkurranseutøverne våre deltatt i Kretsmesterskap i Troppsgymnastikk og Gymhjul for Innlandet (KM), på Rena. Dessverre ble denne konkurransen utsatt til en helg vi ikke har mulighet til å delta.

Mange av utøverne ble veldig skuffet over at det ikke ble konkurranse. Ettersom KM er den eneste konkurransen i året vi reiser med alle utøverne, og er den eneste konkurransen noen av dem deltar på, synes vi det var veldig synd at vi ikke fikk konkurrert. Vi bestemte oss kjapt, kastet oss rundt og bestemte oss for å arrangere KM på hjemmebane – Kongsvinger Mesterskapet!


Holthallen ble konkurransearena. Vi ba inn foreldre, besteforeldre, tanter, onkler, venner og bekjente, og organiserte vårt helt egne KM. For at det skulle bli ordentlig konkurransestemning, var det på med konkurransedrakter, sminke, hårstyling og glitter. Vi åpnet med høytidelig innmarsj og åpning av Kongsvinger Mesterskapet.


Vi stilte med lag i rekrutt, junior kvinner, junior miks, junior herrer og senior miks, og deltok i tumbling, trampett og frittstående med flere lag. Utøverne skuffet ikke publikummet sitt. Vi fikk se mange spektakulære øvelser, til og med noen som vi ikke har gjort i konkurranse noen gang tidligere!


Selv om dette ikke var en ordentlig konkurranse, men mer en oppvisning, var det ikke tvil om at utøverne tok det på alvor. Det var nerver, gleder, skuffelser og full jubel – akkurat som det skal være i konkurranser.

Selvfølgelig ble konkurransen avsluttet med høytidelig premieutdeling, før utøverne og trenerne fikk servert taco og kaker av en gjeng dedikerte konkurranseforeldre.


KIL Turn takker foreldre, publikum, trenere og utøvere som var med og bidro til at dette ble en flott dag for utøverne, når ting absolutt ikke ble som vi hadde ønsket.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.