TO FLOTTE HELGER MED KONKURRANSEUTØVERNE

Postet av Heidi Stenmyren den 28. Nov 2023

Konkurranseutøverne våre har hatt to flotte helger på konkurranse.

 

17. – 19. november var vi med en del av utøverne våre i Drammen på BuskerudTrampetten. Dette er en stor konkurranse med over 700 utøvere.

Vi er strålende fornøyde med en veldig god konkurranse. Vi deltok med 10 lag, og fikk med oss 6 premierte plasseringer, hvorav 4 pallplasser og vår høyeste poengsum i frittstående noen gang!

Ekstra morsomt var det at alle utøverne vi hadde med oss, fikk være med å få plassering med premiering.


 


Helgen 24. – 26. november reiste vi til NM TeamGym for juniorer i Sola.  

Med 40 deltakende lag i klassen for kvinner, er vi veldig godt fornøyde med å plassere oss på øverste halvdel av resultatlista. Jentene våre klarer målsettingen med å lande på beina i alle 36 hoppene, og gjør en utrolig god konkurranse.

I miks-klassen har vi en av de høyeste karakterene i konkurransen i trampett, og får samtidig klassens høyeste karakter for utførelsen av hoppene.


 

Vi ser i alle konkurransene at vi får høye karakterer for utførelsen av øvelsene. Det betyr at vi kjører veldig rene og pene hopp. Det er vi stolte av. Vi er også stolte av alle utøverne som jobber på, og gjennomfører veldig gode konkurranser.

 

Nå tar vi en liten pause fra konkurranser, og skal jobbe med show til juleavslutningen 17. desember. Her blir det mulighet for alle til å komme og se både konkurranseutøverne, og alle de andre utøverne i KIL Turn. Det er bare å glede seg!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.