Barnekretstunstevne (BKTS) 2016 på Hamar

Postet av Heidi Stenmyren den 18. Sep 2016

I år ble det 74. BKTS avholdt på Hamar, og det var en spent og glad gjeng med turnere som dro med bussen fra Kongsvinger lørdag morgen. Så mange turnere (og voksne) var påmeldt, at bussen var full og flere reiste dit med bil.

Gjengen ble innlosjert på Solvang skole, rett ved Børstad skole, som var basen for stevnet.

Etter at de hadde fått kommet seg på plass, gikk alle samlet ned til Hamar sentrum hvor det skulle være oppvisning, skramletog og basiskonkurranse.

Skramletoget gikk gjennom gågata og gjorde det et skramletog skal - lagde masse lyd, liv og røre!

Etter skramletoget var det basiskonkurranse. Her konkurrerer man lagvis. 4 på hvert lag. Det var laget en hinderløype med forskjellige utfordringer som skulle løses som en gruppe. Her tok KIL Turn storeslem, og tok hjem 1. og 2. plassen!

En varm og litt sliten gjeng gikk så tilbake til skolen for å slappe av litt før middagen. På kvelden var det forskjellige aktiviteter de kunne være med på. Her blir det ikke skrevet noe referat fra ;-)


Søndag er hoveddagen for stevnet.

Det starter høytidelig med hornmusikk, innmarsj og oppstilling av alle turnerne med trenere.

Alle turnerne får medaljer for gjennomført BKTS hvert år de er med. De turnerne som har deltatt mange år, blir ropt frem og får sine medaljer tildelt under oppstillingen. Resten får sine medaljer av trenerne på et annet tidspunkt.

Etter noen taler og nasjonalsangen, fortsetter dagen med "synsekonkurranse". Det vil si at et knippe utvalgte publikummere rangerer oppvisningen til de forskjellige troppene.

Hver turnkrets velger et tema som de lager et turnshow ut fra. Temaet for KIL Turn i år, var Løvenes Konge.

Det var en flott gjeng som gjorde en strålende oppvisning nede på gressmatta! Her ser vi "Timon" og "Pumba".

Og ENDELIG, for første gang klarte KIL Turn å vinne synsekonkurransen og få med seg pokalen og æren hjem til Kongsvinger!!! Så mange glade og stolte turnere, trenere og foreldre er det lenge siden jeg har sett - og det var veldig fortjent!

Etter ei vellykket helg på Hamar var det på tide og pakke sammen og sette seg på bussen med nesa mot Kongsvinger igjen hvor stolte foreldre stod klare til å plukke opp sine slitne og glade turnere.

Jeg vil avslutte med å rette en STOR takk til dyktige og engasjerte trenere som gjør det mulig for turnerne å få slike opplevelser! TAKK!


Jeg må også vise et bilde fra BKTS på Løten i 2015 for å vise frem de fantastiske draktene de hadde, da hele troppen var utkledd som Minions.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.