Foreldremøte tropp 1 høst 2016

Postet av Tropp 2 den 20. Sep 2016

Referat fra foreldremøte 13/9-16

Møtested: garderoben på Holt kl 16.30

1. Hvem er jeg og hvem er trenerne på tropp 1.

Jeg heter Marilinn Prøven og er hovedtrener på Tropp 1. Med meg har jeg fire hjelpetrenere (vi vil helst bli kalt trenere alle sammen, for det er det vi er). Trenerne er, Stine, Frida, Vilde og Tuva. Frida, Vilde og Tuva er også konkurranseturnere.

2. Regler på tropp 1

På tropp 1 har vi noen regler som alle må følge.

- Vi skal ikke leke med noen av apparatene uten trenere tilstede. Vi leker heller ikke inne på utstyrsrommet.

- Vi viser respekt for hverandre og oppfører oss når vi er på trening.

- Erting og mobbing aksepteres ikke, og vil bli tatt tak i så fort det er minste tegn til at noen føler seg såret av andre.

- Konsekvensen vil bli avgjort utifra hva som har skjedd. Men vi kjører en såkalt time out, hvor turneren må sitte ved veggen og får ikke være med på det som skjer i 5 min. I de tilfellene hvor det å sitte rolig i 5 min, ikke er så "ille" bruker vi å endre grupper/ inndeling el øvelse. De som ikke oppfører seg får f. Eks ikke være med på trampolina.

- Husk at vi trener uten sokker, smykker og med oppsatt hår :)

3. Foreldrekontakt

Andrea Torbjørnsen fortsetter som foreldrekontakt. Men siden det er så mange turnere i år, er det muligheter for at hun tar kontakt hvis det er behov for hjelp.

4. Turndrakter

Vi har fått tilbud om å kunne kjøpe overtrekksdresser på Intersport til redusert pris. 30% frem til 1/10, etter det vil rabatten være på 20%.

Minner om at dette er ikke noe vi krever at barna har. Men at de er veldig kjekke når vi skal ha oppvisning el er ute på tur/ stevner.

5. Diverse oppvisninger

Vi har i hovedsak tre eventer i løpet av året.
- Juleoppvisning, Desember
- Sommeroppvisning, Mai-Juni
- Barnekretsturnstevne, Juni

Jul og Sommeroppvisning foregår i Tråstadhallen.

Barnekretsturnstevne (BKTS) arrangeres innenfor Hedmark. Vi var i Hamar i år, 2017 skal vi til Elverum.

Vi vant 1. plassen i år med Showet, Løvenes Konge! Det er første gangen Kongsvinger har vunnet, og vi har store planer om å klare det i 2017 også! Så her er det bare å melde seg på når tiden kommer 👍🏻

6. Melde ifra fravær

Veldig kjekt hvis vi får beskjed om ditt barn ikke kommer på trening. Da er det lettere å kunne legge opp treningen hvis en trener skulle falle ifra en tirsdag ☺️

7. Oppstart av treningen

Hos oss starter vi med å hilse. Jeg spør også om hvordan de har hatt det på skolen. Om de har sett noen som ikke har noen å leke med el om de selv har gått alene i friminuttet. Her kan det komme mye forskjellig, men jeg vil at alle skal tenke igjennom dette fordi det ofte er sånn at de som leker alene ofte blir "glemt/ ikke sett" Og de får alltid i oppgave å se andre.

Vi snakker også om hvor viktig det er å skjønne hva man skal gjøre når noen sier nei, stopp el slutt. Sier man stopp, skal man stoppe med en gang. Dette er også en del av arbeidet mot mobbing. At vi viser respekt når noen sier stopp.

Så hvis dere lurer på hvorfor vi bruker så lang tid før vi starter og noen ganger midt i treningen, så er det bare fordi vi trenger å snakke litt sammen☺️

Og som sagt, dukker det opp noe, så gir jeg beskjed.

8. Frukt og drikke

Vi spiser frukt sammen på gulvet. Dette er for å skape et team, at de også skal sosialiseres og lære seg å være en tropp. De skal få følelsen av å være en del av tropp 1, hvor vi kan snakke om alt og fortelle hvordan dagen har vært, hvem de har lekt med og hvem som skal være med hvem, hjem
9. Treningen

Vi er mange turnere i år og pga nye rutiner for troppoppsettingen, har vi også noen som har kommet langt i sin læringskurve. Men det betyr ikke at de flinkere i alt. Disse trenger også veiledning og utfordring, bare på et litt annet nivå. Vi deler inn så godt vi kan, uten at gruppene skal bli en selvfølge. For de skal ikke ha en følelse av at de er bedre/ dårligere enn andre.

10. Forventninger

Jeg forventer ikke å få alle barna til å ta araber flikkflakk. Men, vi skal lære inn elementene til å kunne utføre denne øvelsen, kanskje på egenhånd, med litt hjelp
Vi skal leke og kose oss, samtidig som vi skal være fokusert og motivert for å lære nye ting.

Vi jobber for at turnerne våre skal mestre de utfordringene de får, på sitt nivå

Håper dere får et fantastisk turn-år her på tropp 1!

Takk for møtet!

Marilinn


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.