Åpen hall 30.10.16

Postet av KIL Turn den 30. Okt 2016

Søndags formiddag arrangerte vi vår aller første åpen hall i Holthallen og med tanke på kort varsel og beskjeden promotering opplevde vi et stort oppmøte.

Turnutstyret vårt ble satt ut i forskjellige stasjoner og barna kunne klarte, hoppe, løpe, svinge seg, krype, ballansere og skli.

Hele 40 barn fant veien til hallen sammen med foreldre og besteforeldre. Og ungene var strålende fornøyde og aktive. Turnere fra konkurransepartiet var med og passet på ved alle stasjonene.

Det var salg av kaffe, juice, kaker, boller og vaffel og kafeèn solgte unna det aller meste av bakevarer. Mange benyttet seg av kafeèn og alle stoler og bord ble fylt opp.

Åpen hall er konkurransepartiets dugnad og vi planlegger å gjennomføre dette minst en søndag hver måned. Neste åpen hall er satt opp søndag 27.11.16 Vi håper mange finner veien til hallen da.

Flere bilder fra dagen finnes i vårt galleri: http://www.kilturn.no/gallery/album?uid=1101223371...
Vi omorganiserer Tropp 1

Postet av KIL Turn den 5. Okt 2016

Tropp 1 er en svært så populær tropp og vi har nå veldig mange påmeldte og enda flere på venteliste. Dette synes vi er veldig gøy men det er også en utfordring å ivareta alle turnere med så mange på en tropp. Vi har også svært lyst til at så mange som mulig skal kunne få tilbud om å være med på turn og at så få som mulig skal måtte stå på venteliste.

Derfor har vi nå bestemt oss for å dele opp troppen i to grupper med ulike treningstider. Tropp 1a vil fortsette å trene tirsdager slik som nå, mens Tropp 1b da vil få trene fredager kl 18.00 - 19.30. Dette vil gjelde fra og med første uke etter høstferien. Følg med på kalenderen her på hjemmesiden vår

I utgangspunktet vil alle 1. klassinger delta på Tropp 1a (tirsdager) og 2. klassingene på Tropp 1b (fredager)

Hovedtrener (Marilinn) vil kunne flytte barn mellom troppene i samråd med foreldrene hvis det skulle være gode grunner for dette. Det er fint om dere sier fra til hovedtrener hvis dere da ønsker å bytte mellom Tropp 1a og 1b

Vi vil begynne å flytte barna over i ny tropp allerede nå slik at dette skal være på plass når barna er tilbake etter høstferien. Foreldrene til 2. klassingene vil fra nå av og noen dager fremover motta eposter med informasjon fra våre datasystemer etter hvert som dette kommer på plass.

Det er fint om dere tar spørsmål rundt dette opp i facebookgruppa til tropp 1. https://www.facebook.com/groups/285884331768605/ På denne måten kan flere få nytte av svaret som blir gitt. Ønsker dere ikke at andre skal se spørsmålet kan dere selvsagt sende en epost til kilturn@gmail.com og vi vil da svare så fort og så godt som vi kan.


Oppvisning høstmarken 2016

Postet av KIL Turn den 28. Sep 2016

KIL Turn fikk forespørsel om vi ville ha turnoppvisning under marken. Ettersom turning utendørs er avhengig av været, fulgte vi spent med på værmeldingene i dagene før. Heldigvis var værgudene på vår side.

Over 30 turnere i alle aldre stilte opp på søndagen, og fikk vist fram litt av det vi driver med. Litt utfordrende var det ettersom det er litt lite plass nede i amfiet, men noen spektakulære momenter ble det likevel.

Flere bilder fra oppvisningen ligger i galleriet. Ettersom det er noen som har krysset av for at de ikke ønsker at det skal publiseres bilder av seg, har vi prøvd å unngå nærbilder og bilder der ansiktet synes. Skulle vi likevel fått med noen som ikke ønsker det, så vær så snill og gi beskjed så fjernes bildene umiddelbart.Vi ønsker oss bilder!

Postet av KIL Turn den 14. Sep 2016

Vi ønsker oss bilder for bruk på hjemmesiden og annen promotering.

Har du fine bilder vi kan bruke på hjemmesiden? Vi ønsker oss bilder av barna og med tema KIL Turn som kan publiseres på hjemmesiden.

Vi ser at mange fine bilder deles på facebook, spesielt når vi har arrangementer, men ikke alle ønsker at barna skal fotografers og at bilder av barna deres skal publiseres. Har du bilder av barnas aktivitet i KIL Turn som er godkjent for bruk med foreldrenes tillatelse kan du sende oss dette via epost: kilturn@gmail.com (Husk å legge ved navn på barna på bildet)

Vi oppfordrer alle til å bruke #kilturn når det publiseres bilder offentlig i sosiale media. Bilder fra Instagram med denne hashtaggen vil også vises på siden vår.

Har du spørsmål om bildebruk eller er usikker på regler for dette kan du lese mer om temaet her: https://www.idrettsforbundet.no/tema/retningslinje...Ny hjemmeside

Postet av KIL Turn den 14. Sep 2016

Så kan vi altså ønske velkommen til ny hjemmeside for KIL Turn

På siden kan du finne nyheter, kalender med treningstider og andre arrangementer, styrets arbeid, nyttig informasjon og oversikt over troppene. Vi vil også hele tiden jobbe med å utvikle hjemmesiden

Alle aktive medlemmer i KIL Turn vil bli lagt til på hjemmesiden i den troppen de tilhører. Dette fordi hovedtrenere da kan sende ut felles sms til troppen sin når dette er nødvendig. Ellers vil vi fortsatt bruke facebookgruppene som kommunikasjonsmiddel innad i troppene og sende ut all viktig informasjon fra vår epost kilturn@gmail.com

Send oss gjerne tilbakemeldinger hvis du ser forbedringspotensiale for siden. Tips kan sendes til vår epost.Kick off på Kongssenteret

Postet av KIL Turn den 2. Sep 2016