Invitasjon til ​klubbkveld i KIL Turn

Postet av KIL Turn den 6. Mar 2017

KLUBBKVELD I KIL TURN

Tirsdag 21. mars bytter vi ut trening med klubbutvikling for utøvere m/foreldre, trenere og styret. Vi starter med mat kl. 17.00, så ingen trenger å tenke på middag denne dagen. Vi mener at utøvere over 10-11 år vil ha godt utbytte av å være med. For de helt unge kan det nok bli en litt lang kveld.

KIL turn har de siste årene vokst både i medlemsmasse og aktiviteter. Målet med denne kvelden er å finne ut hva våre medlemmer vil, og hvordan det er å være både utøver og forelder i klubben vår. Dessuten skal vi løfte blikket og se framover, hva skal vi ha fokus på og hvordan skal vi oppnå de målene vi setter oss?

Den som skal drive oss framover i denne prosesskvelden er Kate Sønstebø. Hun tok klubbveilederutdanning i 2015/2016, og har gjennomført tilsvarende klubbkvelder i seks klubber det siste halve året. Hun lover oss at det blir en morsom, kreativ og inspirerende kveld, så dette blir spennende!

Dato: 21. mars 2017

Kl.: 17.00-21.00

Sted: GIV, Oterveien 26, Rasta (ved SSB)

Pga. matbestillingen må vi vite hvor mange som kommer, så send en sms eller e-post til kilturn@gmail.com / tlf: 91338160 innen 19.mars. Vi ønsker at ALLE utøverne møter med minst 1 forelder/foresatt.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.