God sommer!

Postet av KIL Turn den 17. Jun 2018

KIL Turn ønsker alle turnere, trenere og foresatte en riktig god sommer!

Vi har nå avsluttet vårsesongen med sommeravslutning for alle troppene og Barnekretsturnstevne (BKTS) på Rena for cirka 60 turnere fra tropp 3 og oppover.

Vi er veldig fornøyd med oppmøtet på sommeravslutningen. Til tross for stekende sol og nærmere 30 varmegrader ute, klarte vi å fylle tribunene i Tråstadhallen nesten helt. Barna fikk vist fram noe av det de har trent på i vinter, og jeg tror det var flere enn meg som hadde gåsehud og blanke øyne av stolthet over de flinke turnerne våre.

Gjengen som reiste til Rena, ga god lyd fra seg i skramletoget, og plukket med seg en god andreplass i basismesterskapet! Turnerne og et par av trenerne (Kim og Stine) storkoste seg på kvelden med skumdisco. De fikk prøvd turnhallen på Rena, badet og stupt/hoppet fra stupetårnet og kost seg masse sammen, og delt noen hemmeligheter. Som frøkna i huset her sa; "Det som ble sagt på jenterommet, blir på jenterommet".

På søndag kom dessverre regnet veldig ubeleilig, og synseoppvisningen ble avlyst ettersom det er ikke er forsvarlig å turne på våte apparater. KIL Turn fikk med seg stafettpinnen hjem, og om et års tid er det vår tur til å arrangere BKTS på Kongsvinger!

Nå tar vi alle sammen en vel fortjent sommerferie, og lader opp til høsten. Vi satser på å starte opp igjen rett etter skolestart. Følg med på hjemmesiden vår for nærmere opplysninger. 

Vær oppmerksom på at de som allerede er medlemmer ikke trenger å melde seg inn på nytt, men gi beskjed på vår epost (kilturn@gmail.com) dersom dere ikke skal være med til høsten, slik at noen andre kan få glede av plassen deres.

Vi håper selvsagt å se dere alle sammen til høsten!

GOD SOMMER!



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.