Litt informasjon vedrørende påmelding til BKTS 2019

Postet av KIL Turn den 22. Mar 2019

1. april åpner vi påmeldingen til BKTS på Kongsvinger 15. - 16. juni. 

Siste frist for påmelding er 6. mai.

Alle utøvere fra Tropp 2 og oppover kan melde seg på. Mer informasjon om hvordan dere melder på kommer ganske snart.

Regelverket sier at BKTS er for barn fra 6 - 18 år. Men som arrangørklubb  har vi mulighet til å ha en liten oppvisning. Alle utøvere fra Toddler og oppover vil derfor få tilbud om å delta på en liten oppvisning på Gjemselund selve stevnedagen (søndag). Vi håper også at mange tar seg tid til å se på oppvisningene i byparken, og til å være med å heie under Basismesterkapet på lørdag. Dette er et arrangement for HELE klubben, og ingen skal utelates.

Alle som melder seg på fra KIL Turn vil selvsagt få mulighet til å overnatte på Kongsvinger Ungdomsskole (KUSK) sammen med de andre klubbene. Dette er en veldig fin mulighet for de yngre deltakerne til å prøve BKTS, ettersom det er på hjemmebane.

BKTS er et veldig sosialt og morsomt stevne med noe for alle aldre. Ettersom vi deltar som klubb, ikke troppvis, er det med på å gi oss klubbfølelse, og se at vi er en del av noe større enn bare den troppen man deltar på til vanlig. Her tar de større barna vare på de mindre og alle blir inkludert! 

Hvis det er noe dere lurer på, så ikke nøl med å ta kontakt, eller spør noen som har vært med tidligere!


Her finner dere innbydelsen med en del informasjon om blant annet priser og program: https://www.gymogturn.no/events/event/barnekretsturnstevnet-hedmark-2/ 


Vi gleder oss veldig til å ta i mot mellom 500 og 700 turnere fra hele Hedmark!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.