Påmelding til ny sesong

Postet av KIL Turn den 19. Jul 2019

Vi har nå åpnet for påmelding for nye turnere til høstsemesteret!

For å melde på må du gå inn på hjemmesiden vår www.kilturn.no, under arkfanen Bli medlem. Her finner du link for å melde inn.

Vær oppmerksom på at det er utøveren som skal meldes på, og at du ikke skal velge tropp i påmeldingen. Det gjør vi når vi melder de inn. Vær også nøye med å skrive inn korrekt epostadresse, da informasjon om innmeldingen og faktura vil bli sendt til den epostadressen du oppgir.

Påmeldingene vil bli behandlet i begynnelsen av august, og du vil motta epost fra oss når vi har behandlet den. 

Vi starter opp høstsemesteret i uke 36. Informasjon om tropper og treningstider finner du i kalenderen på hjemmesiden vår. For å få frem informasjon om troppene klikker du på den aktuelle troppen i kalenderen.

Nytt fra høsten er at vi vil dele hall og ha et tett samarbeid med Crystal Cheerteam. Det vil være muligheter for å prøve både turn og cheerleading for de som ønsker det. Informasjon om cheerleading får du ved å kontakte Crystal Cheerteam på epost: crystalscheerteam@gmail.com.


OBS! Alle som hadde plass på turn før sommeren, har automatisk plass til høsten og trenger ikke melde inn på nytt. Dersom du ikke ønsker å beholde plassen, må du gi beskjed på epost til kilturn@gmail.com.


Vi gleder oss til ny sesong, og ønsker nye og tidligere medlemmer velkommen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.