Vi er klare for ny sesong!

Postet av KIL Turn den 20. Aug 2020

Det nærmer seg et nytt turnår, og oppstart av høstsesongen. Noen av dere har hatt ei ufrivillig lang pause, så nå er det ekstra hyggelig å ønske alle sammen velkommen til treninger igjen! 


Her kommer litt viktig informasjon som alle må lese før oppstart.


Alle som er påmeldt eller står på venteliste skal nå ha fått e-post med informasjon fra oss. Dersom du ikke har fått noen e-post fra oss, så ta kontakt på kilturn@gmail.com slik at vi kan få sjekket ut hvorfor. Hvis du ikke har mottatt e-post fra oss, kan dere heller ikke møte på trening!


KIL Turn følger selvsagt smittevernrådene i forhold til barneidrett. Det vil si at vi legger godt til rette for å holde avstand under treningen. Barna må sprite hender før og etter trening, og ved bytte av apparater. Apparatene sprites også. Vi følger anbefalingen om 1 meters avstand i pauser og før/etter trening. Ingen barn må dele vannflaske. Syke barn må selvsagt holdes hjemme fra trening.

Vi vil informere om at Helsedirektoratet har oppdatert veiledningen sin om at barn og unge under 20 år kan drive med flere idrettsaktiviteter parallelt innen 48 timer. Det vil si at de kan delta i flere grupper per uke; for eksempel turn en dag, fotball en dag og svømming en tredje dag. For å begrense antall nære kontakter og på det viset redusere risikoen for smitte, bør man likevel vurdere å begrense antall aktiviteter dersom det innebærer at de deltar i mange ulike grupper.

For at vi skal unngå mange barn i hallen og garderoben samtidig, ber vi om at barna møter opp mest mulig presis til treningene, og forlater hallen med en gang treningen er ferdig. Vi ønsker, av samme grunn, at barna slippes av på parkeringsplassen eller kun følges til inngangsdøra.

Vi minner samtidig om at det kun er ansatte og de som har spesiell tillatelse som skal kjøre ned til inngangen. Dette er fordi det er veldig trangt og mange som går på veien opp og ned.


Viktig opplysning!

  • Ettersom vi har fått nytt medlemsregister i løpet av sommeren, er det ekstra viktig at alle går inn i Min Idrett (https://minidrett.nif.no/), og sjekker at de ligger inne med riktig e-postadresse. Faktura for medlemskontingent og treningsavgift blir sendt til den e-postadressen som dere ligger inne med der, uansett hvilken e-postadresse dere har oppgitt til oss.
    Faktura for treningsavgift, og medlemskontingent for nye medlemmer, vil bli sendt ut i månedsskiftet september/oktober.


Vi gjør også oppmerksom på at de utøverne som velger å gå på Aspirant og Konkurransepartiet ikke kan gå på Salto. Grunnen til dette er at Salto er et tilleggstilbud, og ikke en turntropp. De utøverne som velger å gå på Aspirant og Konkurransepartiet har da valgt å fokusere på å konkurrere.


Vi gleder oss til å se dere alle sammen!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.