Viktig informasjon!

Postet av KIL Turn den 3. Sep 2020

Ettersom vi i løpet av sommeren har gått over til nytt medlemsregister, trenger vi å være sikre på at alle opplysninger vi har er riktige. 

Det er derfor veldig viktig at dere logger dere inn i "Min Idrett" https://minidrett.nif.no/, og sjekker at de opplysningene som ligger der er riktige og oppdaterte.

Det er viktig at vi har riktig telefonnummer, slik at trenerne kan få tak i dere dersom det for eksempel skulle skje noe på trening.

Det er også viktig at vi har riktig e-postadresse. Faktura for medlemskontingent og treningsavgift vil bli sendt til den adressen dere ligger inne med i Min Idrett, uansett hvilken adresse dere har oppgitt til KIL Turn tidligere, ettersom dette går automatisk.


Alle som ikke betalte medlemskontingenten (kr 100,- for hele året) i vår, vil motta faktura på den sammen med fakturaen for treningsavgiften. 

Faktura vil bli sendt ut i månedsskiftet september/oktober, etter at alle nye utøvere har hatt sine tre prøvetreninger.


Husk på å sjekke at dere er meldt inn i riktig Facebookgruppe i forhold til den troppen barnet/barna deres går på. Dersom dere har barn på forskjellige tropper må dere være medlem i de respektive Facebookgruppene. Dette er viktig for at dere skal få informasjon fra treneren på den enkelte troppen, og at riktig trener skal få beskjeder fra dere.

Meld dere gjerne ut av de Facebookgruppene som ikke gjelder lenger, så slipper dere å få varsler unødig.


Beskjeder og informasjon som gjelder alle tropper vil fra nå av kun bli lagt ut på hjemmesiden vår www.kilturn.no og Facebookgruppen KIL Turn https://www.facebook.com/groups/105348039488746.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.