NY SESONG - VÅREN 2021

Postet av KIL Turn den 8. Des 2020

Høstsesongen 2020 ble avsluttet som planlagt 4. desember. Den ble dessverre litt mer amputert enn vi hadde ønsket, men vi er likevel fornøyde med at alle barna har fått trent nesten hele sesongen.

Vi gjør nå klar for vårsesongen 2021, og håper at den kan gå tilnærmet som vanlig.


Vi minner om at alle som hadde plass på høsten 2020 automatisk har plass våren 2021. Dersom dere ikke ønsker å beholde plassen, må dere sende skriftlig oppsigelse til kilturn@gmail.com.

Alle beholder plassen i den samme troppen som under høstsesongen. Det er ingen som bytter tropp etter nyttår.

Alle som har plass vi motta e-post med informasjon fra oss i løpet av desember.

Treningstidene er også de samme som i høst. Kalenderen på hjemmesiden er oppdatert med treningstider, og vi starter opp fra og med 11. januar 2021. 

Toddlergruppene har litt kortere sesong, så de starter opp fra 1. februar 2021.


Vi tar nå også imot nye påmeldinger. De vil bli behandlet i løpet av desember, og alle vil motta en e-post med informasjon fra oss når vi har behandlet innmeldingen. 


KIL Turn følger selvsagt de smittevernrådene som til enhver tid gjelder i forhold til barneidrett, slik at det skal være så trygt som mulig å møte på trening.


Dersom dere har spørsmål, finner dere veldig mye informasjon på hjemmesiden vår www.kilturn.no. Skulle det være noe mer dere lurer på, er det fint om dere sender en e-post til kilturn@gmail.com. Det kan bli litt mye innimellom når foreldrene til rundt 300 utøvere sender spørsmål på privat Messenger.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.