GODT NYTT ÅR

Postet av KIL Turn den 28. Des 2020

Vi nærmer oss slutten av et spesielt år, også for KIL Turn

Vårsesongen ble veldig mye kortere enn vi hadde ønsket oss, mens høstsesongen gikk omtrent som normalt for de aller fleste troppene. 


KIL Turn har gjennom hele 2020 vært av de heldige klubbene som har beholdt så godt som alle medlemmene, og vi setter veldig stor pris på at dere fortsatt ønsker å møte på trening. 

Ønsket vårt for 2021 er at alle treninger kan gå som planlagt, og at vi kan begynne så smått og konkurrere litt igjen. Smittevernreglene vil nok gjelde et langt stykke inn i året, men vi har fått så gode rutiner på vasking av utstyr og kontaktflater, spriting av hender og å holde avstand at det er ikke noe problem.


Vi ønsker å takke dere alle sammen for at dere er med oss og tar smittevernet på alvor slik at vi kan holde åpent, og gjør det så trygt som mulig å møte på trening.

Vi ønsker også å takke dere alle sammen for at dere stiller opp på dugnader. På det viset bidrar dere til at vi blant annet har økonomi til å opprettholde alle tropper, og at vi fortsatt kan ha en like stor trenerstab. 


Styret i KIL Turn ønsker alle sammen et riktig godt nytt år, og ønsker alle velkommen tilbake i 2021!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.