NM kvalik / NM i Troppsgymnastikk 2021

Postet av KIL Turn den 14. Sep 2021

Denne helgen deltok noen av konkurranseutøverne våre på NM kvalifisering / NM nasjonale klasser miks og menn junior arrangert av Sola Turn.

KIL Turn kvalifiserte miks-laget i tumbling med en veldig god poengsum. Miks-laget i trampett hadde også veldig god poengsum, men havnet akkurat utenfor finaleplass.


Helgen ble dessverre ikke helt som planlagt for oss, da vi fikk påvist flere positive tester for Covid-19, og ikke fikk deltatt i finalen.


KIL Turn vil rette en stor takk til Sola Turn for alt dere gjorde for oss, og for all hjelp under hele helgen. Når ting ble som de ble, kunne vi ikke blitt tatt bedre vare på. Dere gjorde at finaledagen likevel ble en veldig fin dag for laget vårt.

Vi takker også smittesporingsteamene i Stavanger, Sandnes og Kongsvinger som samarbeidet godt og holdt oss informert hele veien, og som løftet saken vår, slik at vi kunne få lov til å kjøre bil hjem til Kongsvinger alle sammen.

En takk går også til lagene fra Gran og Sandnes som bidro med trenere, slik at vi kunne få trent og deltatt på kvalifiseringen.


Vi må også berømme utøverne våre og trener Frida, som klarte å jobbe seg gjennom dårlige nyheter, og gjøre en så god jobb på kvalifiseringen. De klarte også å holde motet og humøret oppe gjennom hele helgen, selv når de dårlige nyhetene kom ganske tett.  


Vi tar med oss gode resultater og poengsummer hjem fra begge NM-helgene, noe som viser at trenerne våre gjør en veldig god jobb, og at vi jobber i riktig retning.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.