FOR EN GJENG!!!

Postet av KIL Turn den 23. Nov 2021

I helgen deltok KIL Turn på Buskerud Trampetten, som er Norges største breddekonkurranse for rekrutt og junior. 

Det var påmeldt 37 klubber, fordelt på 230 tropper.

KIL Turn reiste med over 30 utøvere, fordelt på 17 lag, og vi var med det en av de største klubbene som var representert.


Vi var også den klubben som hadde den største og beste heiagjengen, og det både syntes og hørtes! Mange foreldre og søsken tok turen til Drammen og var ivrig heiagjeng, og de fikk virkelig valuta for turen.


For en måned siden startet KIL Turn opp med sitt nye tilbud, Frittstående, og i helgen konkurrerte vi for første gang i denne grenen. Det endte med to veldig gode resultater, hvorav en 3. plass, og gode tilbakemeldinger fra dommerne.

Rekruttene våre fikk også veldig gode plasseringer, og det ble mange høye poengsummer. Flere av rekruttene deltok på sin aller første konkurranse, og til tross for mye nerver, klarte de å holde hodet kaldt og gjennomførte med glans.

Juniorjentene våre deltok med to lag som også gjorde en utrolig bra konkurranse, med seier i den ene klassen og tredjeplass i den andre klassen, i tillegg hadde de to veldig gode plasseringer og høye poengsummer.

For første gang på noen år, klarte vi å stille med et guttelag også. Her ble det en vel fortjent andreplass, og høy poengsum.

I konkurransen for mix-lag, stilte vi med tre lag i hver øvelse (tumbling og trampett). Også her ble det mange gode plasseringer. 

Det ene mix-laget i tumbling tok hjem seieren. 

I tillegg tok de med seg den gjeveste premien i hele konkurransen; første nappet i vandrepokalen for høyeste poengsum totalt i grenene tumbling og trampett, i løpet av hele helgen!


KIL Turn er utrolig stolt av utøvere, trenere og heiagjengen! Vi reiser som ett lag, og alle heier, trøster, hjelper og støtter hverandre gjennom hele helgen. Dette samholdet blir også kommentert og lagt merke til av andre klubber. Slike tilbakemeldinger er veldig hyggelig å få, siden det er det som er aller viktigst for oss; at alle skal føle seg inkludert, ha det bra, få gode opplevelser og føle mestring.

                                                                     Første napp i vandrepokalen - beste poengsum av 193 lag i tumbling og trampett

                                                                                                      Gledestårene strømmet fritt på søndag


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.