OPPLANDSPOKALEN

Postet av KIL Turn den 5. Apr 2022

Da har vi kommet hjem og landet litt etter ei lang, slitsom, morsom og flott helg på Lillehammer, og Opplandspokalen.       

Opplandspokalen er en stor konkurranse med over 750 påmeldte utøvere fordelt på 32 lag.


Styreleder Gry er også leder i Innlandet Gymnastikk- og turnkrets (IGTK), og hadde derfor æren av å åpne konkurransen.  Vi reiste med 33 utøvere fra alle konkurransetroppene våre, Aspirant, Rekrutt, Junior og Senior. Noen deltok i sin aller første konkurranse, og flere i sin andre konkurranse.

 

Vi er utrolig stolte av Aspirantene og Rekruttene våre som gjorde en veldig bra konkurranse. De stod på, jobbet seg gjennom nerver og fullførte med glans! De plasserte seg på øverste halvdel av resultatlista i både trampett og tumbling, og fikk med seg gode poengsummer. Pokal fikk de også med seg hjem.


Juniorene våre gjorde også en flott konkurranse! Vi er imponerte over hvor flinke de er til å støtte hverandre og løfte hverandre opp. Godt arbeid resulterte i en pallplassering og mange gode poengsummer.


I Frittstående ser vi at både junior miks og junior kvinner øker poengsummen for hver konkurranse. Det er utrolig bra, også 

med tanke på at vi kun har holdt på med Frittstående et halvt år, og at vi konkurrerer mot lag som har holdt på i mange år.Seniorene våre er de med mest erfaring, og det vises også. Tre av fem mulige pallplasser er veldig bra! En hyggelig overraskelse var det at Georg tok turen hjem fra Danmark for å delta sammen med oss.


Fredag kveld etter treningene var det tid for å godkjenne trippel-saltoen til Lars! Han besto godkjenningen med glans! Gratulerer.KIL Turn er stolte av utøvere og trenere som representerer klubben på en utmerket måte.


Alle er med og heier på hverandre, tar vare på hverandre og støtter hverandre gjennom gleder og skuffelser.


Vi reiser med 33 utøvere som spenner med mer enn 10 år i alder, og alle tar vare på hverandre og hjelper hverandre.

Vi deltar med 24 lag, men vi reiser som ett!


 

En annen ting som er veldig hyggelig å se, er at alle heier nesten like mye på andre klubber som på egen. Det er god sportsånd!


Som alltid har vi også en super gjeng på tribunen som er med og gjør helgen helt topp! Tusen takk til heiagjengen med alle foreldre, søsken, besteforeldre og andre på tribunen.

Ekstra hyggelig er det også å se at tidligere utøvere, foreldre, trenere og utøvere som er skadet, kommer for å være med klubben og heie.


Dette er en utrolig flott gjeng å være på tur sammen med!


Vi sender varme klemmer til Emma og Thea, som var uheldige og skadet seg. Håper vi ser dere på trening igjen raskt!

Vi sender en takk til KIL Supporterklubb som lånte ut flagg til oss. Samarbeid er gull!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.