Vi omorganiserer Tropp 1

Postet av KIL Turn den 5. Okt 2016

Tropp 1 er en svært så populær tropp og vi har nå veldig mange påmeldte og enda flere på venteliste. Dette synes vi er veldig gøy men det er også en utfordring å ivareta alle turnere med så mange på en tropp. Vi har også svært lyst til at så mange som mulig skal kunne få tilbud om å være med på turn og at så få som mulig skal måtte stå på venteliste.

Derfor har vi nå bestemt oss for å dele opp troppen i to grupper med ulike treningstider. Tropp 1a vil fortsette å trene tirsdager slik som nå, mens Tropp 1b da vil få trene fredager kl 18.00 - 19.30. Dette vil gjelde fra og med første uke etter høstferien. Følg med på kalenderen her på hjemmesiden vår

I utgangspunktet vil alle 1. klassinger delta på Tropp 1a (tirsdager) og 2. klassingene på Tropp 1b (fredager)

Hovedtrener (Marilinn) vil kunne flytte barn mellom troppene i samråd med foreldrene hvis det skulle være gode grunner for dette. Det er fint om dere sier fra til hovedtrener hvis dere da ønsker å bytte mellom Tropp 1a og 1b

Vi vil begynne å flytte barna over i ny tropp allerede nå slik at dette skal være på plass når barna er tilbake etter høstferien. Foreldrene til 2. klassingene vil fra nå av og noen dager fremover motta eposter med informasjon fra våre datasystemer etter hvert som dette kommer på plass.

Det er fint om dere tar spørsmål rundt dette opp i facebookgruppa til tropp 1. https://www.facebook.com/groups/285884331768605/ På denne måten kan flere få nytte av svaret som blir gitt. Ønsker dere ikke at andre skal se spørsmålet kan dere selvsagt sende en epost til kilturn@gmail.com og vi vil da svare så fort og så godt som vi kan.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.