Velkommen til høstskole

Velkommen til høstskole


Arrangør: KIL Turn
Påmeldingsfrist: 04.10.2016 13:30

Tid


Pris

Påmelding kr 1 242,00 inkl. avgifter

KIL Turn tilbyr Høstskole i turn for medlemmer i alderen 8-12 år, dvs Tropp 2, Tropp 3 og Minirekrutt samt Konkurranse opp til 12 år! Treningene foregår i Holthallen og vi har utflukter til Tufteparken, Kongsbadet, Kongsvinger Golfklubb og Øvrebyen.

Vi har plass til 30 deltakere. Vi ønsker minimum 20 deltakere for å gjennomføre skolen. Deltaker-avgift er kr. 1.200,-, i tillegg kommer et administrasjonsgebyr på kr. 58,-. Beløpet betales ved påmelding

Fredag kl. 13.00.-15.00.: Fotoshoot! Vi ønsker å lage en foto-/videomontasje av turnerne ifm. senere annonsering av kurs, skoler, hjemmeside og lignende. De som krysser av «Ja» for bilder og videoer på skjema "Tillatelser" vil aktivt bli tatt bilder av gjennom hele skoleuka, og spesielt denne dagen. Skjemaet sendes ut noen dager før oppstart.


Mat. Ca. kl. 12.00. hver dag.
KIL Turn besørger grønt og frukt til deltakerne men vi ønsker at alle har med matpakke (unntatt torsdag) og drikkevann. Ikke juice, yoghurt og lignende da vi vil unngå søl i hallen. Turning er krevende så det er viktig med påfyll av energi og vann, så ikke glem matpakken, og regn med at
barna er slitne etter trening!

Øvrig.
Det er ikke tillatt å kjøre ned til inngangen for Holt-hallen. Slipp barna av på hovedparkeringen eller parker og følg barna inn. Det er skummelt for de små (og foreldrene) med biler som kjører i gangsonen.

Vi har en gruppe på Facebook, Kil Turn, der det legges ut informasjon.


Hjemmesiden vår: www.kilturn.no

Epost: kilturn@gmail.com.


Vennligst se fanen ‘’Program høstskole’’ på hjemmesiden vår for mer detaljert informasjon om skoleuka og trenerne.

Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.