Velkommen til høstskole

Velkommen til høstskole


Arrangør: KIL Turn

Tid


KIL Turn tilbyr Høstskole i turn for medlemmer i alderen 8-12 år, dvs Tropp 2, Tropp 3 og Minirekrutt samt Konkurranse opp til 12 år! Treningene foregår i Holt-hallen samt har utflukter til Tufte-parken, Kongsbadet, Kongsvinger Golfklubb og Øvrebyen.

Vi har plass til 30 deltakere. Vi ønsker minimum 20 deltakere for å gjennomføre skolen. Deltaker-avgift er kr. 1.200,-, i tillegg kommer et gebyr på kr. 48,-. Beløpet betales ved påmelding

Fredag kl. 13.00.-15.00.: Fotoshoot! Vi ønsker å lage en foto-/videomontasje av turnerne ifm. senere annonsering av kurs, skoler, og lignende. De som krysser av «Ja» på skjema for tillatelser vedr. bilder og videoer blir aktivt tatt bilder av gjennom hele skoleuka samt spesielt denne dagen.

Mat. Ca. kl. 12.00. hver dag.
KIL Turn besørger grønt og frukt til deltakerne men vi ønsker at alle har med matpakke (unntatt torsdag) og drikkevann. Ikke juice, yoghurt og lignende da vi vil unngå søl i hallen. Turning er krevende så det er viktig med påfyll av energi og vann, så ikke glem matpakken, og regn med at
barna er slitne etter trening!

Øvrig.
Det er ikke tillatt å kjøre ned til inngangen for Holt-hallen. Slipp barna av på hovedparkeringen eller parker og følg barna inn. Det er skummelt for de små (og foreldrene) med biler som kjører i gangsonen.

Vi har en gruppe på Facebook, Kil Turn, der det legges ut informasjon.


Hjemmesiden vår: www.kilturn.no

Epost: kilturn@gmail.com.


Vennligst se ‘’Aktivitetsplan Høstskole’’ for mer detaljert informasjon om skoleuka og trenerne.

Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.