Fotografering.

Fotografering.


Arrangør: KIL Turn
Påmeldingsfrist: 04.10.2016 22:00

Tid


Vår hovedsponsor Odal Sparebank ønsker å ta bilder til bruk på bannere, plakater og reklamemateriell, evt også til bruk på bankens hjemmeside eller facebookside.

I den forbindelse vil vi få besøk av en fotograf som vil komme og ta bilder av våre turnere. Hun vil ha 10-15 barn og ungdommer i ulik alder, både gutter og jenter. Det er en fordel om "modellene" liker å bli tatt bilde av. Utøverne skal ha på seg rød sponsor t-skjorter (deles ut i hallen) og svarte tights, shorts eller defileringsbuksa.

Hun kommer til Holt-hallen torsdag 6. oktober kl 18. Alle påmeldte som blir trukket ut til å delta må kunne stille denne dagen.

Vi ønsker at så mange som mulig melder seg på dette selv om bare 10-15 stk vil bli tatt ut til å være med på fotograferingen. Dette fordi vi ønsker at barn i alle aldre og tropper skal være med. Vi ønsker da å gi alle en mulighet til å melde seg på.

Foreldre må gi samtykke til at det blir tatt bilde av barna. Samtykke gis i påmeldingsskjemaet her. Vi ber også alle tenke over om de ønsker at barna kan fotograferes i forbindelse med arrangementer i klubben. Det vil bli spurt om dette også på påmelding for fremtidige arrangementer.

Påmeldingsfrist 04.10.16 kl 24.00Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.